Ποιος είμαι

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εξαρχής για τον χρόνο που αφιερώνετε  να διαβάσετε αυτό τον ιστότοπο.

Είμαι ο Θεμιστοκλής Παπαδόπουλος και έχω τελειώσει σπουδές ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο της Bologna στην Ιταλία. Το πτυχίο μου είναι στην Κλινική Ψυχολογία και στην ψυχολογία των κοινωνικών ομάδων (psicologia clinica e di comunita’).

Επίσης έχω ολοκληρώσει την τριετή εκπαίδευση στην συστημική θεραπεία και συμβουλευτική στο Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης. Η συστημική θεώρηση με βοήθησε ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση οικογενειακών ζητημάτων αλλά και ατομικών αναζητήσεων σε σχέση με άλλα συστήματα.

Οσον αφορά την εργασιακή μου εμπειρια έχω εργαστεί για πέντε ακαδημαϊκά έτη στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης. Ταυτόχρονα δούλευα και ως ιδιώτης στον προσωπικό μου επαγγελματικό χώρο. Επίσης τη χρονιά 2010-2011 εργάσθηκα ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καβάλας.

Στα πλαίσια της κοινωνικής  ενεργοποίησης συνεργάζομαι με τον σύλλογο καρκινοπαθών Ξάνθης “παραμένοντας Ζωηροί”, στον οποίο είμαι μέλος. Παρέχω σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο συμβουλευτική και υποστηρίζω ανθρώπους που νόσησαν ή νοσούν καθώς και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Σας ευχαριστώ πολύ

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μου;
Θεμιστοκλής Παπαδόπουλος
Ψυχολόγος

Καβάλα: Παύλου Μελά 10Α

Τηλ. γραφείου Καβάλας: 2511 112494


Κινητό: 6944111205
info@psixologos.com

2 thoughts on “Ποιος είμαι”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *